Evelien

Life Coach

Ik help u graag.

Hey! ik ben Evelien, en ik wil u graag helpen

Mijn verhaal

Laat me je nu een paar jaar geleden terugnemen naar het moment waarop ik een dieptepunt bereikte en wat me leidde tot LIEFDE van persoonlijke ontwikkeling en dat omzetten in mijn passie en doel.

Zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd diep van binnen geweten dat ik hier ben om mensen op een grote manier te helpen, maar ik wist niet zeker hoe dat er precies uit zou zien. Als mensen me vroegen “wat wil je later worden”, zei ik altijd “ik wil mensen helpen”. Ik schreef zelfs mijn schooltoespraak over ‘Wat wil je worden als je groot bent’ en won vervolgens mijn schooltoespraakwedstrijd. Ik wist niet hoe krachtig die toespraak en dat moment voor mij zouden zijn. Want hier ben ik, enkele jaren later, nu een leven aan het creëren door dit soort werk te doen en te spreken. Ha.

Ik wist echter lange tijd niet echt hoe dat eruit zou zien – ik wilde lange tijd leraar worden. Mijn beide ouders waren oorspronkelijk leraren, dus het zat in mijn bloed. En hoewel ik niet ben gaan lesgeven, heb ik in veel opzichten het gevoel dat ik een leraar ben. Toen overwoog ik fysiotherapie – het combineerde mijn liefde voor gezondheid en fitheid, voor wetenschap en het menselijk lichaam en het diende en natuurlijk mensen diepgaand. Dus dat was ik, ik maakte mijn school af en voltooide mijn opleiding fysiotherapie en ik vond het geweldig! Het duwde me, het dwong me om te groeien en te evolueren en ik moest mensen helpen in de moeilijkste tijden van hun leven.

Maar ergens in het midden sloeg ik de rots naar beneden en besefte ik dat ik diep ongelukkig was. In mijn laatste jaar van de universiteit kreeg ik “THE GLANGE” (glandulaire koorts) en het deed me letterlijk stoppen en mijn leven opnieuw beoordelen. Ik was maandenlang bedlegerig en het kostte me jaren om volledig te herstellen. Op de een of andere manier slaagde ik erin mijn diploma af te ronden en A + s te halen. Hard werken en het goed doen was mijn coping-mechanisme. Ik bracht de meeste dagen door met het verstoppen van de wereld en mezelf in mijn studie en mijn werk te begraven, zodat ik niet te maken had met wat er echt van binnen gebeurde. Maar “de glange” sloeg toe, al mijn coping-mechanismen werden weggenomen en ik moest onder ogen zien wat er werkelijk aan de hand was.Ik was diep ongelukkig, ik had een aantal giftige vriendschappen gesloten die mij niet dienden en ik besef nu dat ik mijn eigenwaarde uitsluitend had

Wil je met zelfvertrouwen en innerlijk zelfvertrouwen een stapje verder gaan en het leven creëren waar JIJ echt van houdt en verdient? 

Mijn Visie

Samen kunnen we meer zelfcompassie, zelfvertrouwen en waardigheid creëren.

Je kunt gewoon jezelf zijn. U bent onbeschaamd en omarm uw authenticiteit.

U kunt dat rustige, innerlijke vertrouwen hebben; jezelf de hele weg steunen en vertrouwen.

 U kunt met vertrouwen beslissingen nemen, wetende dat uw intuïtie u altijd leidt.

U kunt het leven leiden dat waar en zinvol voor U is.

 

Producten

Activiteiten

  • DAGELIJKSE COOLE, RUSTIGE EN ZELFVERZEKERDE UITDAGINGEN

Wellness Book Series

  • DRIE DOWNLOADBARE MEDITATIES

Wacht niet te lang en stuur mij een berichtje!